Åk med hela gänget till Fjällen – hyr en buss

23 november 2020 Lily Hansen

Ni har pratat om det länge, gänget, ni som träffas hos varandra och grillar och sitter uppe hela kvällarna och pratar. Ni berättar om era resor till fjällen, med hala däck och packade bilar. Om köer och kisspauser, om bråk i bilen, om krångel med motorn mitt i ingenstans. 

Ni pratar också om de härliga åken, den glittrande snön, den goda maten, skratten och skålarna. Men ofta återkommer vedermödorna med själva resorna. Tänk nytt, tänk buss, tänk hela gänget i en buss med samma mål. Varför inte Hyra buss i Stockholm och åka till fjällen allihop?

Syföreningen som åkte till Sy- och hantverksmässan i Älvsjö

Ni är gruppen som älskar att träffas och diskutera broderi, virkning, vävning, mönster och färger. Det är inte det enda ni pratar om, långt ifrån, allt möjligt avhandlas i munter och gemytlig stämning. Gott fikabröd brukar ni fixa också. 

 

 

Men det ni har gemensamt är ett stort intresse för handarbete, för hantverket och för materialen och teknikerna. Ni är duktiga på det ni gör. Era alster säljer bra på den årliga välgörenhetsbasaren. Nu behöver ni lite ny inspiration, sy- och hantverksmässan i Älvsjö hägrar. Hyr en buss och åk tillsammans på mässan. Nytta och nöje i ett. Bra miljöval också som bonus.

Kickoffen startar med bussturen till konferensanläggningen

Företaget har ordnat med en kickoff inför hösten. Det blir den nystart ni behöver. Ett tillfälle att lära känna nya kollegor, diskutera framtiden, umgås och ha trevligt. Allt detta samtidig som ni får njuta av intressanta föreläsningar. Men såklart också middag på kvällen, och kanske fest och dans. 

Det börjar med att alla träffas på bussen och åker gemensamt till anläggningen. Ett sätt att känna samhörighet redan från start. Dessutom miljövänligare än att alla tar var sin bil. På så sätt kan ni använda även själva resan för aktiviteter.

Fler nyheter