Dags för vila?

24 oktober 2019 admin

Är det inte dags för en paus i vardagsstressen? Skulle du inte behöva lite miljöombyte och chans att ta igen dig lite? Man blir ofta väldigt mycket mer effektiv genom att unna sig vila i ett par dagar. Då kommer man tillbaka och kan se på saker med pigga ögon.

Tänk dig att du stiger upp tidigt på morgonen, drar upp gardinerna och njuter av utsikten medan du sträcker ut kroppen som vilat avslappnat hela natten i den sköna sängen. Du tar på dig dina skönaste kläder kliver ut ur rummet och åker ner till gym avdelningen. Du väcker kroppen genom ett härligt träningspass och belönar den sedan med ett dopp i den svalkande poolen. Efter en dusch och ombyte är du så redo för att fylla på med energi, en stor kopp kaffe och välgörande frukost. 

Dagen fylls med aktiviteter; minigolf, museibesök och en tripp till Astrid Lindgrens värld. Sportslig utmaning, kultur och underhållning, det är härligt att kunna få med allt på en och samma dag. 

Efter den långa dagen blir det riktigt gott att avnjuta en härlig måltid och god dryck i hotellets restaurang. Så skönt att kunna slappna av i en mysig miljö och veta att man inte har många steg till sängen. Men du kanske har lite energi kvar i kroppen efter att ha fått i dig lite näring så du tar dig till hotellets nattklubb och dansar loss till några sköna låtar. Sedan är det sängdags, du kryper ner under det mjuka vita täcket och sluter ögonen. Tänker tillbaka på dagen som varit och lagrar de härliga upplevelserna i din minnesbank. 

En weekend på hotell i Vimmerby kan sannerligen skapa minnen för livet och ge återhämtning. Så nu kan du åka tillbaka utvilad och möta hösten, jobbet och vardagens alla moment med ny energi. 

Fler nyheter