Låt semestern börja!

28 oktober 2019 admin

Det finns hotell nära Arlanda som drar igång frukostbufféen klockan fyra på morgonen. Klockan fyra! Dessutom har man på många ställen tillgång till gymmet hela dygnet runt. Och det går gratis buss till flygplatsen, och man kan välja att betala hotell och parkering på samma gång. 

 

Ibland är flygtiderna inte de bästa. Men det finns som du märker ingen anledning att skippa flygresan bara för det. Boka ett hotellrum nära Arlanda, om du är på väg ut i världen eller är på väg tillbaka därifrån. Det finns många hotell att titta på i närheten av Arlanda. Alla kan hitta något som passar. Det gäller bara att kunna bestämma sig.

 

 

Love or fruit?

 

På vissa Hotell nära arlanda kan man boka fina paket. Säg att du ska åka till Paris med din älskade, och så ska ni för den tidiga flygtidens skull (eller bara för att ni vill) ta en natt på ett hotell först. Då kan du överraska din darling med ett Love Paket. Ni checkar in, tar hissen upp och sedan kan ni skåla i mousserande vin och mumsa tryffel och fin frukt. Bättre start på semestern är svår att få! Kanske föredrar ni i sällskapet ost och vin? Eller ett härligt fruktfat bara? Det går förstås också att ordna på de flesta hotell. 

 

Fina faciliteter

 

Många hotell nära Arlanda serverar frukost, lunch och middag varje dag. Lokalt producerade och ekologiska råvaror står högt upp på önskelistan bland gäster, så det behöver man inte leta länge efter. På morgonen har de flesta hotell frukostbuffé, och på kvällen gäller oftast à la carte. 

 

Somliga hotell nära Arlanda har härliga swimmingpooler, om man nu inte väntar med badandet tills man kommer utomlands förstås. Gratis wifi, tvättservice och room service, är andra bekvämligheter man kan unna sig om man bestämmer sig för att bo på hotell nära Arlanda. 

 

 

Fler nyheter