Resa till Tunisien

02 november 2019 admin

Tunisien är ett sånt där resmål man bara måste göra nån gång i livet. Tunisien ligger i Afrika och har på senaste åren blivit ett populärt resmål. Det kanske beror på att man kan åka dit året om och ändå få bra väder. I december–mars kan du förvänta dig en temperatur på 16–20 grader, vilket passar dig som tycker om sol men ändå inte vill ha det för varmt. Under övriga månader kan temperaturen ligga på uppåt 35 grader. Så om du älskar sol och värme bör du åka dit under framförallt våren/sommaren.

 

 

Roliga aktiviteter

 

Det kan vara till fördel att planera in lite aktiviteter i förväg. Då behöver man inte tänka mer på det när man väl är framme och man kan vara säker på att de bästa aktiviteterna inte heller är fullbokade. Många som åker till Tunisien tycker det är kul att testa på kamelridning på stranden. Det passar både för barn och de lite äldre. Andra aktiviteter som många väljer att göra är dagsutflykter till populära stränder. Många äldre brukar också testa på att spela golf då det finns många fina golfbanor i Tunisien.

 

Paketresor till Tunisien

 

Det finns många företag som gör paketerbjudanden på just Tunisien resor. Det kan vara väldigt skönt att slippa tänka på att behöva boka flyg och boende separat. Många paketresor har även boenden som passar utmärkt för barnfamiljer. Det finns då både barnanpassad mat och aktiviteter som barnen uppskattar. Sånt där kan annars vara svårt och tidskrävande att behöva leta upp själv. Så om du vill boka en paketresa kan du helt enkelt bara berätta om vad du förväntar dig av din semester och förhoppningsvis finns något alternativ som stämmer överens med dessa förväntningar. Ett väldigt smidigt alternativ för dig som kanske inte har så mycket tid över till att boka en hel resa själv.

Fler nyheter